ClipConverter on Facebook ClipConverter on Facebook Ju pëlqen ky shërbim? Bëhuni Fans në Facebook!

YouTube Convert and Download

Mirë se vini në ClipConverter.cc - Konvertim nga YouTube!



...ose Ngarko File

Media URL:


 

Formati i Konvertimit:


Music
Video

ClipConverter është një media online falas aplikim konvertimit, e cila ju lejon të konvrtoni nga URL ndonjë audio apo video për formate të përbashkët. Aktualisht shërbimet e mbështetur: Direct Download, YouTube (HQ dhe HD), Google Video, Sevenload, MySpace, Dailymotion (HQ), Vimeo (HQ), Metacafe, MyVideo, YouPorn, Pornhub, Veoh. Ky konvertim ështe falas dhe i shpejtë ju lejon të shikoni videot të preferuara nga YouTube në telefonin tuaj celular, PSP, iPhone, ose rreth ndonjë pajisje tjetër.

Si mund të konvertoni një video nga YouTube:
1. Ngjit YouTube URL në 'Media URL' edhe shtypni Vazhdo.
2. Zgjidhni formatin dhe mundësitë për konvertimin. Opsionet e paracaktuar janë për shumicën e videos një mjedis të mirë.
3. Shtypni butonin 'Start' në fund për të filluar konvertimin.
4. Kjo mund të zgjasë disa minuta. Pas konvertimit të përfunduar ju mund të shkarkoni skedarin e konvertuar.

Ky shërbim është në ndërtim e sipër!Ju lutemi na dërgoni përshtypjet tuaja: më shumë informacione.



Interested in Bitcoin? Check out Cryptoradar, a tool find the best place to buy Bitcoin, Ethereum and other cryptocurrencies.