Hello Hello! Login or Register
ClipConverter on Facebook ClipConverter on Facebook Ju pëlqen ky shërbim? Bëhuni Fans në Facebook!

YouTube Convert and Download

Ndihme

Ky shërbim është falas?

Po, ClipConverter ështe absolutisht falas. ;)

Pse nuk kam marrë një 'Unable to get video infos from YouTube' gabim?

Ky gabim vjen kur një video nga YouTube aktualisht nuk është në dispozicion. Ndonjëherë ajo është vetëm e përkohshme, kështu që ai mund të ndihmojë kur të provoni përsëri. Nëse kjo ndihmë nuk jemi në gjendje të konvertojë këtë video për shkak të vendit YouTube ose kufizime të drejtën e autorit.

Pse nuk merrni një 'Conversion server is currently not available, please try again later!' gabim?

Ne jemi të përhershme duke punuar për të përmirësimin edhe infrastrukturën ne serverin tonë, por nganjëherë orët nuk janë të shmangshme. Na vjen keq për këtë, vetëm të provoni përsëri disa orë më vonë

Çdo herë që përpiqet të conertjë një video nga YouTube, ajo qëndron 'Duke pritur për biletë konvertimit' përgjithmonë.

Ky është një problem me brwoserin tuaj dhe me JavaScript. Ju lutem përdorni një shfletues te freskët sipërshembull Firefox, Chrome, Safari ose Internet Explorer 8. Internet Explorer6 nuk është i përshtatëshëm në këtë shërbim.